sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Tervetuloa

Tervetuloa reseptimuistiooni!

Blogin kirjoittaja on opiskelija, joka pitää ruuanlaitosta.  Vaikka olenkin opiskelija, ruokani ei aina ole perinteistä "opiskelijaruokaa". Minulla on viikoittainen ruokabudjetti - jos teen jotain kalliimpaa ruokaa, jonain toisena päivänä syön edullisempaa. Olen aikalailla kaikkiruokainen, tosin kasvisten syönnissä olisi parannettavaa. En syö ollenkaan eineksiä, koska en pidä niiden mausta eivätkä ne ole erityisen edullisiakaan. Mieluummin teen samalla rahalla itse paljon parempaa ruokaa.

Ideani tästä blogista lähti huonosta muististani.. Kokeiltuani jotain hyvää reseptiä, en useinkaan enää jälkeenpäin muista mitä siihen tuli tai mistä olin ohjeen bongannut. Minulla on jonkin verran reseptejä tallessa paperille kirjoitettuna, mutta niiden etsiminen on aina työlästä, joten ajattelin kokeilla, miten toimisi niiden tallentaminen sähköisesti!

Toinen syy, miksi innostuin nyt, on uudenvuodenlupaukseni. Päätin, että tänä vuonna kokeilen viikoittain jotain uutta reseptiä! Suurin osa tulee olemaan ruuanlaittoon liittyviä, mutta tarkoitus olisi kokeilla myös erilaisia leivontareseptejä, erityisesti leipäohjeita.

Blogini voisi olla toki yksityinen, koska kuvia täällä ei tule erityisemmin olemaan ja suurin osa resepteistä on muualta lainattuja. Päätin kuitenkin tehdä tästä julkisen, sillä eihän hyväksi todettuja reseptejä kannata piilotella!

Ensi viikosta eteenpäin on tarkoitus alkaa lisäilemään reseptejä. Jossain vaiheessa, kun opiskeluaikataulut hieman helpottavat, muokkaan myös blogin ulkoasua.

Kommentit ovat erittäin tervetulleita! Myös kokeiltavia ohjeita saa ehdotella.

-K-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti